Одинокі матері б’ють на сполох через зміни у законодавстві

17 Січня 2016, 13:25
3873 Джерело: tokpts.at.ua

У Департаменті соціальної політики міськради повідомили, що інструкції щодо припинення виплат одиноким матерям з’являться на початку лютого.

Про візит до Департаменту соцполітики написала на своїй сторінці у «Facebook» Анна Кречкіна. Працівник структури пояснила жінці, що виплати усім одиноким матерям припинені з 1 січня.

«Виплати одиноким мамам справді припинені. А з моменту надходження інструкцій щодо процедури почнеться з’ясування, чи не занадто ви жирно живете задля отримання ще 350 гривень на дитину. І, здається мені, що цільова допомога, яка йде на винайм житла (а багатьом ще й не вистачає) буде врахована в сукупний сімейний дохід», – пише Анна Кречкіна.

Припинити виплати вирішили на державному рівні, тож жінка апелює до прем'єр-міністра України.

«Пане Яценюк, вам нормально вночі спиться? Тепло? Зручно? Ситно?»

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
17 Січня 2016, 17:23
Це геноцид Українського народу;в людей забрали все навіть життя`а собі ні в чому не відмовляють.
18 Січня 2016, 01:30
тут как говориться палка с двумя концами ... ну во первых сделали плохо и вообще таких мам нужно поддерживать, потому что она одна воспитывает ребёнка ... в другом случае почему она или её бросил МЧ или муж ... ??? был бы я Яценюком тоже забил болт на всё... потому что перед тем как рожать детей нужно подумать смогут ли парень и девушка обеспечить хотя бы до 7 лет обеспечить ребёнка ? ...
18 Січня 2016, 15:08
Давно пора було відмінити. Більшість мамочок не живуть одні. Мають собі чоловіка, рожають до 4 х дітей, але не розписуються із гражданським чоловіком , бо отримують всі пільги, а це допомога, безкоштовні садочки , кормління дітей у школі, шкільні табори і так далі . У нас пільг багато. Ви гляньте, коли почалась війна скільки мамочок із трьма дітьми пішли до розписі у РАГС. Бо злякались не дай бог загине гражданський чоловік залишається без пільг. Такщо держава зробила правильно.
18 Січня 2016, 15:26
Дорогая Лучанка!О чем Вы говорите?Отлично что в Вашей жизни не приизошла такая стуация и Вы не являетесь одинокой матерью.А может это и плохо.Тогда бы Вы не писали такой ерунды.Одиноким матерям нет ни каких привилегий ни в школах ни в садиках,а тем более о каких лагерях Вы пишете.Вам наверное лет 70 или Вы однозначно тупая чтоб защищать такое дерьмовое государство как наше,а не вставать на защиту детей.
19 Січня 2016, 02:23
При чому тут почему єє бросил МУЖ? МУЖи (недочоловіки) це офіційні кобелі, які були у шлюбі і покидали своїх жінок ради клепання дітей на стороні. Звідси і маємо одиноких матерів, напів сиріт і соціальне сирітство. а жінка, яка перебувала з такою недоособью в законному шлюбі нівчому не винна і потребує підтримки, а не осудження.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром