Іван Мирка закликає припинити переслідування Петра Порошенка

23 Грудня 2021, 14:49
Іван Мирка Політична реклама 889
Іван Мирка

Депутат Волинської обласної ради від фракції «Європейська Солідарність» Іван Мирка на своїй сторінці у Facebook опублікував заяву щодо неприпустимості переслідування Петра Порошенка.

 

 Передаємо повний текст заяви без змін:

 

 «За замовленням Банкової, Офіс Генерального прокурора спільно із Державним бюро розслідувань обслуговують інтереси керівництва держави. Для цього фабрикуються абсурдні надумані звинувачення та відбувається прикриття бездіяльності влади шляхом переслідування Петра Порошенка – лідера «Європейської Солідарності» – партії, яка стає найпопулярнішою політичною силою країни.

Я, депутат Волинської обласної ради, член фракції «Європейська Солідарність», разом зі своїми колегами доводимо до відома, що під командуванням саме п’ятого Президента України, Петра Порошенка, фактично новостворена українська армія звільнила дві третини окупованого Донбасу. Завдяки активній діяльності Петра Порошенка на міжнародній арені було здобуто Томос про автокефалію Православної Церкви України, отримано безвізовий режим із країнами Європейського Союзу, створено потужну коаліцію на підтримку України, а також запроваджено міжнародні санкції проти Росії. Крім того, за президентства Петра Порошенка були здійснені рішучі кроки для досягнення енергетичної незалежності від Росії.

Дії непрофесійної команди Володимира Зеленського ставлять під загрозу безпеку України: ворог працює у владних кабінетах, знецінюються здобутки спеціальних служб. Особливо гостро постали проблеми в енергетичній сфері держави. Навіть підконтрольна Служба безпеки України попереджає Зеленського, що відключення опалення призведе до надзвичайних подій техногенного характеру і зростання соціальної напруги та дискредитації органів влади.

Замість здійснення кроків щодо об’єднання суспільства перед абсолютно реальною загрозою російського вторгнення, влада провокує суспільство до протистояння, що можна розцінювати як підігрування агресору.

Ми вимагаємо негайно припинити переслідування лідера Політичної партії «Європейська Солідарність», п’ятого Президента України Петра Порошенка. Також ми закликаємо проукраїнські патріотичні сили об’єднати зусилля заради збереження демократії, свободи слова та зафіксованого в Конституції України євроатлантичного вибору нашої держави. Стаючи на захист інтересів української держави шляхом консолідації суспільства, українцям вдасться відновити територіальну цілісність України».

Крім того, одразу після оголошення Петру Порошенку підозри про державну зраду, Іван Мирка зробив допис у  Facebook, який став вірусним та отримав сотні коментарів та поширень. У ньому Іван Мирка Мирка засудив дії влади щодо пятого Президента України.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром