Лучан кличуть на презентацію проєкту «Стежками пам’яті»

24 Грудня 2021, 16:38
У Луцьку відбудеться презентація проєкту «Стежками пам’яті», 1005
У Луцьку відбудеться презентація проєкту «Стежками пам’яті»,
Під час події команда проєкту покаже подкасти про втрачену пам’ять Волині у часи Другої світової війни та презентує комікс «Орнітофобія». Відвідувачі також дізнаються про плани на майбутнє і те, як волинська громада зможе долучитись до проєкту для реалізації власних ідей.
 
Про це повідомляють на сторінці «Мнемоніки» в фейсбуці.
 
Продукти призначені для використання у навчальних цілях. Представниці та представники освітніх та правозахисних платформ (формальної чи неформальної освіти, громадських організацій, бібліотек тощо) зможуть отримати екземпляр та примірники видань «Мнемоніки».
 
Презентація пройде 28 грудня о 16:00, в актовій залі Волинської наукової бібліотеки імені Олени Пчілки (вул. Шопена, 11). Подія відбувається у партнерстві з Українським товариством охорони пам’яток історії та культури у Волинській області.
 
Організатори просять дотримуватись правил карантинних норм та мати з собою сертифікати про вакцинацію. Реєстрація за цим посиланням.
 
 

Довідково:
 
«Стежками пам'яті» – дворічний проєкт Центру політики пам'яті «Мнемоніка». В рамках проєкту команда прагне актуалізувати пам'ять Другої світової війни на Волині крізь досвід (не)помічених публічною історією учасників подій: військовополонених, євреїв, ромів, волинських чехів, польських громад, острабайтер/ок, психічнохворих пацієнт/ок, жінок. А також представити громадськості невідомі / маловідомі приклади порятунку жертв нацизму та міжнаціонального конфлікту на Волині в роки Другої світової війни.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром