Ковідна тисяча: як лучани витрачають гроші за вакцинацію

23 Грудня 2021, 11:38
Ковідна тисяча: як лучани витрачають гроші за вакцинацію 668
Ковідна тисяча: як лучани витрачають гроші за вакцинацію

Українці, які щепилися двома дозами вакцини, вже почали витрачати ковідні гроші: послугою скористалися вже понад три мільйони людей.  Більше третини грошей із програми єПідтримка українці вже залишили в книгарнях. Книжковий бум впродовж останніх днів спостерігається і у Луцьку, адже до програми долучилися майже усі книжкові магазини міста.

Про це пише 12 канал.

«Статистики нема, але кожен день люди йдуть з цією тисячею. Це дуже добра підтримка і магазинів, і книговидання українського, бо мало в нас людей насправді читають», – каже видавець Дмитро Головенко.

На другому місці — квитки у кіно. Їх в Луцьку теж вже можна придбати за віртуальну тисячу.

В драмтеарі вже встановлюють термінал – спеціально, аби єПідтримка запрацювала й люди стали ближчими до культурного життя. Днями, обіцяють, він запрацює. У вихідні, коли й розпочнуться святкові вистави, вже можна буде купити квитки за віртуальні гроші.

Підприємці, чий бізнес входить до програми, в один голос запевняють: підтримка від ініціативи є. І якщо для лучан вона віртуальна і здебільшого розважальна, то для підприємців – неабияк потрібна.

В Мінцифри обіцяють розробити алгоритм, за яким можна буде отримати ковідну тисячу у відділенні банку. Щоправда, теж віртуальну, аби витратити її лише у тих сферах, що постраждали через пандемію.

Читайте такожУ Луцькій громаді 141 людина захворіла на COVID-19

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром