Міністр Ляшко відвідав медичні заклади Волині: чим його дивували

23 Грудня 2021, 11:14
Міністр Ляшко відвідав для медичні заклади Волині: чим його дивували 641
Міністр Ляшко відвідав для медичні заклади Волині: чим його дивували

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко 21 грудня з робочою поїздкою перебував на Волині.

Про це повідомляє Волинська ОДА. 

У рамках візиту керівник МОЗу спільно із головою облдержадміністрації Юрієм Погуляйком оглянули Волинську обласну клінічну лікарню та Волинське обласне територіальне медичне об'єднання захисту материнства і дитинства.

«Вчора під головуванням Віктора Ляшка у Луцьку відбулося виїзне засідання колегії Міністерства охорони здоров’я України. Її темою було питання охорони материнства і дитинства, – зазначив Юрій Погуляйко. – Відтак, разом із членами колегії відвідали перинатальний центр та відділення дитячої онкогематології Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства, а також обласну клінічну лікарню, зокрема, оновлене приймальне відділення».
За його словами, це відділення екстреної медичної допомоги – одне з найпотужніших на Волині. Нагадаємо, відреконструювали медичний заклад у поточному році в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Окрім того, приймальне відділення оснащене усім необхідним обладнанням, серед них – один з найкращих на західній Україні комп’ютерний томограф.
Загалом, як повідомив Юрій Погуляйко, в області модернізовано 7 приймальних відділень, а також стовідсотково завершено будівництво та реконструкцію амбулаторій загальної практики сімейної медицини за кошти Світового банку та кошти державного бюджету для розвитку медицини у сільській місцевості.

Слід також зазначити, що впродовж наступних двох років планується оновити Волинське обласне територіальне медичне об'єднання захисту материнства і дитинства завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Читайте також: Підвищенню зарплат медикам – таки бути: коли і на скільки

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром