«Міськрада не винна»: бюджет міста на 2016 рік нарешті затвердили

16 Січня 2016, 10:05
2218 Джерело: volynnews.com

Прийняття бюджету обласного центру Волині спричинило багато запитань з боку обранців громади і затягнуло сесію міськради до вечора.

Проект бюджету на 2016 рік зі змінами прийняли у п’ятницю, 15 січня, під час сесії міської ради.

Депутати подавали чимало пропозицій щодо змін у проекті бюджету, що стосувалися різних сфер. Зокрема, затвердили зменшення мільйону гривень, який планували використати на облагородження території річки Сапалаївка, до 500 тисяч гривень.

Відповідно ті кошти, які залишилися розподілили таким чином: 90 тисяч гривень передали департаменту соціальної політики на придбання слухового апарату і 410 тисяч гривень виділили на капітальні ремонти ДНЗ.

Окрім того, вирішили зменшити видатки на 300 тисяч гривень департаменту соціальної політики для надання пільг на оплату житлово-комунальх послуг та спрямувати їх на придбання стентів для лікування хворих на гострий інфаркт міокарду.

Депутат міськради Богдан Богонос (ВО «Свобода») зауважив, що, голосуючи за бюджет, обранці повинні розуміти, що можуть викликати обурення громади, адже у бюджеті передбачене зняття деяких пільг. Проте, депутат запевняє, що міська рада не може нічого вдіяти з таким розрахунком бюджету, бо до такого результату призвела політика держави.

Після затвердження змін депутати прийняли бюджет міста Луцька.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром