Луцьк: на допомогу коту прийшло п’ятеро людей

18 Листопада 2017, 13:40
Добро всюди! 7427 Джерело: https://politeka.net
Добро всюди!

Тварина впала у відкритий люк і перелякано кричала.

Нявкання кота почули двоє лучанок, що поверталися додому ввечері, 17 листопада. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила одна з рятівниць. Пригода трапилася в районі Лісництва, поблизу дороги до Боголюбської лікарні. 

Жінка розповідає, що почула тварину ще здалеку. Намагання дістати кота самотужки були марними. Тому жінка зателефонувала своєму чоловікові, і попросила його прийти з дошкою, по якій кіт зміг би вибратися нагору. Супутниця жінки, дівчина-школярка у свою чергу подзвонила мамі.

Та поки на допомогу ніхто не приходив, лучанки звернулися до мешканців будинку поруч.

«А навколо в крутезних будинках - темно! Раптом в одному-єдиному з них засвічується на ганку світло і починає гавкотіти пес. Підходжу до високого паркану і натискаю кнопочку домофону. Відповідають. Незрозумілим голосом жінці пояснюю проблему. І, о диво, вона не посилає мене кудись далеко, не вмикає «режим сніжинки», а каже: «Зараз подивлюся»!
Зрештою, дає нам драбину. Опускаємо. Витягуємо кицю», - ідеться в дописі.

Та як тільки кота витягнули, підійшли мама школярки та чоловік з дошкою. Рятівники хотіли погодувати тварину, але переляканий невдячний кіт швидко зник з місця події. 

Коментарі
18 Листопада 2017, 15:48
Всетаки добро є і це надія нате , що ще не все у нас втрачено. Будьмо добрими .
18 Листопада 2017, 16:32
Не комплексуйте перед крутезними будинками, рятувальники.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром