Кравчука: на пішохідному переході збили 4-річну дитину

18 Листопада 2017, 11:20
ДТП на Кравчука у Луцьку 15050
ДТП на Кравчука у Луцьку

У Луцьку машина на пішохідному переході збила 4-річного хлопчика. Дитина вибігла на перехід і не помітила авто, що їхало з-за рогу. Загрози життю хлопчика наразі нема.

ДТП сталася на вулиці Кравчука поблизу ресторану «Патіо ді Фіорі» у п’ятницю, 17 листопада о 17:30, – повідомляє Волинь24.

«На пішохідному переході збили малесенького хлопчика. Він стояв на переході з мамою. Чекали, поки зупиняться автомобілі. Коли зі сторони Варшавки зупинились авто, мама рушила йти, І вмить із-за повороту ресторану вилітає автівка «Шкода Октавія». Не зупиняючись біля переходу, збиває хлопчика, який висмикнувся із маминої руки, адже він подумав ,що всі авто зупинилися їх пропустити» – розповів про подію очевидець, лучанин Тарас Ковальчук.

«Це жахливо таке побачити. Хлопчик відлетів на 5-7 метрів. Це був боковий удар правою фарою. Мама в шоці з криками підбігла до сина. Він лежав на асфальті з відкритими очима», – додав він.

Прес-секретар патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук розповіла, що коли поліцейські приїхали, медики вже надавали допомогу дитині. Водій автомобіля залишився на місці події, і допомагав медикам. 

Швидка відвезла дитину у лікарню. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром