Варто бути готовими: деякі школи Луцької громади можуть закрити або перетворити в дитсадки

20 Грудня 2021, 17:17
Фото ілюстративне 652
Фото ілюстративне

Частину шкіл у селах Луцької міської територіальної громади можуть закрити або перевести у дошкільні навчальні заклади. 

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. Про це пише Конкурент.

Заступниця міського голови Луцька Ірина Чебелюк зазначила,  що робити негативні висновки ще передчасно, але варто бути готовим до того, що частину цих закладів доведеться перевести у дошкільні або ж взагалі закрити.

Щодо капітальних ремонтів навчальних закладів, то, як зазначила Ірина Чебелюк, за рахунок коштів Державного фонду реконструкції та розвитку ремонтуватимуть школу №13. Ще ряд закладів має можливість взяти участь у проєкті з енергоефективності.

«Виділені кошти на нову програму у сфері енергоефективності, в рамках якої ми плануємо залучити кошти для утеплення та ремонту даху школи №5. Також у проєкті енергоефективності беруть участь школи у Боголюбах і Жидичині, а також школа №7 та садочок №26. Ми очікуємо, що ми потрапимо в цей проєкт і отримаємо кошти з Нового року», – зазначила Ірина Чебелюк. 

Читайте також: Школяр з Променя виборов «срібло» на Всеукраїнських змаганнях з лижних гонок

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром