Ідеальний подарунок під ялиночку – квартира у «Кyiv Sky»

20 Грудня 2021, 11:00
Кyiv Sky РЕКЛАМА 599
Кyiv Sky

Поряд з Київським майданом компанія «Єврохолдінг» будує житловий комплекс «Кyiv Sky». Це сучасний висотний житловий комплекс з витонченою архітектурою, для тих, хто цінує якість будови преміум класу. На даний момент зводять уже 11 поверх 14-ти поверхової будівлі.

В період новорічних свят «Кyiv Sky» можна придбати квартиру «Близниця» за акційною ціною 21 450 грн м2. Ідеальний подарунок під ялиночку для щасливої сім’ї - 69 кв.м 3+ кім.

Створювати кулінарні шедеври на такій просторій кухні – вітальні і спостерігати романтичний схід сонця з горнятком кави на панорамній лоджії буде одним задоволенням. Площі достатньо, щоб облаштувати кімнату, для двох діток, або ігрову чи кабінет, якщо однієї дитячої достатньо. Роздільний санвулоз не обмежить вашого простору. А доросла спальня – комфортна та світла, з красивим панорамним видом.

Розвинена інфраструктура 

Володіння квартирою у центрі дозволяє швидко дістатися до роботи, спортзалу, школи, дитсадка, супермаркету та інших об'єктів соціально-побутового призначення. Це сильно полегшує повсякденне життя, усе необхідне перебуває під рукою і вирішити більшість справ можна за лічені хвилини.

Парк та вдосталь місць для відпочинку

Багато варіантів розваг на вихідні або після роботи. Досить вийти з будинку і поруч брендові магазини, крамниці, ресторани, кав’ярні, парк, місця відпочинку для всієї родини. В центрі міста часто відбуваються найважливіші події, дістатись до котрих зручно і просто.

Задоволення від самого факту проживання у центрі 

Соціальний статус власника житлових приміщень у центральній частині міста набагато вищий, ніж в інших. Прямо з вікон будинку відкривається неймовірний вид на ціле місто.

Дізнатись про інші переваги та обрати планування у «Kyiv Sky» можна на сайті

kyiv-sky.com.ua, або завітати у консультаційний центр вул. Рівненська, 4

 

Телефонуйте 067 442 09 09

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром