Парки, замок Любарта і фонтани: чим заворожує Луцьк

17 Листопада 2017, 11:48
6396

Відзняли чарівні краєвиди Луцька з пташиного польоту.

Таке відео з’явилося в YouTube у четвер, 16 листопада.

Аерозйомку обласного центру здійснювала з квадрокоптера студія «NEBO LUTSK».

«Любите подорожувати, тоді запрошуємо вас до чудового міста – Луцька. Це обласний центр Волинської області (Україна), заснований 1085 року. Невеличке європейське містечко зі своєю багатою історією та культурою. Тут знаходяться історико-архітектурні пам'ятки та музеї, проводять різні фестивалі, найвідоміші з них: «Бандерштат» і «Ніч у Луцькому замку». Отже, Let's go to Lutsk!», – пише студія під відеороликом.

У відео можна побачити деякі з найкрасивіших місцевості обласного центру: Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, водоспади та фонтани, які завжди привертають увагу, локацію «Я люблю Луцьк», де, швидше за все, фотографуються всі, хто проходить мимо, Лютеранську кірху, стадіон «Авангард».

У ролику також відзняли центральний проспект міста, головний корпус Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Київський майдан, Варшавський ринок, на якому завжди можна знайти щось для себе, Театральний майдан, де можна прогулятися і набратися гарних вражень, колесо огляду, яке точно допоможе вам насолодитися всіма пейзажами міста.

Візитівка Луцька – замок Любарта – теж є у відеоролику. На території замку завжди проводять різноманітні фестивалі для лучан і гостей міста.

Читайте також: Маленькі принцеси та дорослі гості з ОТГ: як обирали кращу Фею Луцького замку.

А чим іще заворожує Луцьк ви можете побачити, приїхавши сюди.

Читайте також: Фотохудожник Віктор Чухрай: про історію, романтику та Старе місто.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром