Делегація з Луцька взяла участь в екоярмарку в Польщі

16 Грудня 2021, 09:09
Делегація з Луцька взяла участь в екоярмарку в Польщі 551
Делегація з Луцька взяла участь в екоярмарку в Польщі

Делегація з Луцька взяла участь в екологічному ярмарку в місті Жешув у Польщі.

Про це йдеться на сайті міськради.

У Жешуві (Республіка Польща), яке є партнером Луцька, 11-12 грудня делегація від нашого міста у складі начальника відділу промоції міста Богдана Каліша, головного спеціаліста відділу розвитку туризму Ольги Карабан та менеджера Центру туристичної інформації та послуг Владислави Касянчук на запрошення адміністрації міста Жешув взяла участь у Міжнародному ярмарку екологічної продукції «Екогала — 2021».

Учасники з Польщі, Угорщини, Румунії, Греції та України презентували на ярмарку власні органічні виробництва продуктів харчування, побутової хімії та натуральної косметики. Відвідувачі та учасники заходу мали можливість продегустувати страви локальної кухні та придбати продукцію, ознайомитися із найновішими тенденціями галузі, обмінятися досвідом, налагодити нові контакти та просто гарно провести час.

Місто Луцьк на ярмарку представляв КП «Центр туристичної інформації та послуг»: відвідувачам розповідали про туристичні принади Луцька, презентували їм промоційну та сувенірну продукцію польською мовою, запрошували відвідати наше місто. Телеканал «Жешув 24» взяв інтерв'ю в учасників делегації та розмістив репортаж про участь Луцька у ярмарку у вечірньому ефірі.

Під час виставки відбулися зустрічі з мером Жешува, маршалком Підкарпатського воєводства та працівниками мерії.

На цьогорічному ярмарку у Жешуві Луцьк підтвердив, що є містом, яке підтримує виробництво екологічно-чистої продукції та сприяє налагодженню контактів між її виробниками з різних країн.

Читайте також: У Луцьку представники громад обговорили новації податкового та бюджетного законодавства 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром