У РМВА Бізнес академії відбудеться відкритий практикум «Підняття якісних показників в HoReCa. Міфи чи реальність? Розбір кейсів»
Цей захід для управлінців та менеджерів готельно-ресторанній сфері, для власників, які займаються операційним управлінням в HORECA або хочуть розібратися, що і якими інструментами контролювати в закладі, для усіх, хто прагне ефективно управляти можливостями в ресторанному бізнесі.
Головне на тренінгу або що пропрацюємо в командах:
- Фінансово-економічний аналіз
- P & L, операційна структура - основний управлінський звіт
- Точка беззбитковості та «0»
- Маржинальний дохід
- Собівартість, націнка, food-cost
- Перевірка калькуляцій
- Аналіз виручки в порівнянні з іншими періодами
- Аналіз націнки за групами та окремо
- Аналіз структури продажів. АВС. Методи продажів
- Аналіз P&L / операційної структури в розрізі статей витрат
- Аналіз оборотності товару. Звіт по товарних залишках. Визначення оборотності товару в днях і дотримання норм. Листи заготовок. Звіт про середньоденний розхід товарів
- Аналіз списань і звірка з Stop, Go, Hot листами. Правила FIFO
- Аналіз частки Нестач / Надлишків товару до співвідношення собівартості реалізованих товарів. Раптові, точкові інвентаризації. Виявлення необлікованих товарів
- Аналіз віддалених позицій в чеках, час відкриття і закриття, структура чеків
- Аналіз кредиторської заборгованості, динаміка, співвідношення до залишку товару на складі
Спікер: Ольга Йолтуховська
Архітектор бізнесу, Cо-owner i Big mama в консалтинговій агенції Big Mama Business Solutions .
В сфері HoReCa - із 2002 року, професійний консалтинг - з 2013 року. Розробила і масштабувала понад 500 бізнесів. Працює в Україні та за кордоном.
Коли?
17 грудня 2021 р.
Тривалість тренінгу:
з 10:00 до 18:00, реєстрація з 09:30.
Локація:
РМВА, м. Луцьк, вул. Карбишева, 1, КРЦ «Адреналін Сіті»
Вартість участі:
1250 грн (при безготівковому розрахунку додається ПДВ),
Попередня реєстрація обов'язкова: https://bit.ly/3k0Gmnk або за тел. 050 438 02 80
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром