Федорова: лучани обурені «якісною» роботою тепловиків

16 Листопада 2017, 10:26
2598

Мешканка обласного центру обурена відношенням  працівників ДКП «Луцьктепло» до роботи.

Про це на сторінці Наш Луцьк написала Інна Слива.

Лучанка повідомила, що мешканці багатоквартирного будинку на вулиці Федорова у Луцьку за власні кошти виклали бруківкою пішохідну доріжку.

Але восени цього року на прибудинковій території проводили земельні роботи «тепловики»: «Приїхали, порили, не загородили, зарили, і стало ще гірше, ніж колись було». 

«Невже не можна було зробити нормально, акуратно, як для себе??? Чому в нас все робиться аби як? Хочемо жити краще, а прості речі зробити не можемо і руйнуємо те, що інші зробили для того, щоб місто стало кращим», – обурюється лучанка.

У коментарях користувачі соцмережі зауважили, що на питання про відновлення доріжки у «Луцьктеплі» пояснили, що чекають, поки ґрунт всядеться. Крім того, місцеві мешканці звернулись до департаменту муніципальної варти, аби вони проконтролювали, як виконуються у місті правила благоустрою.

Читайте також: На перехресті Дубнівської і Карпенка-Карого вже місяць – яма


«Тепловики» розрили траншеї...
«Тепловики» розрили траншеї...

...і не прибрали за собою
...і не прибрали за собою

«Хто має все знову робити?»
«Хто має все знову робити?»

 

Коментарі
16 Листопада 2017, 13:00
У тепловиків такий "стиль" роботи. Так само зробили у м.Вол.Волинський на вул. Ковельській біля будинку 140.
17 Листопада 2017, 00:24
щось схоже полишили після себе і біля 2го гуртожитку на ЛПЗ, 10 років нікому нічого копати не потрібно було, а як тільки бруківку поклали - одразу руки "зачесались", все як завжди через ОПУ)))
21 Листопада 2017, 01:24
А ви не задавались питанням, чому всі пішохідні доріжки в дворах проходять над трубами з гарячою/холодною водою/каналізацією і т.д.? Мабуть "круті" проектанти були
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром