У Луцьку відбудеться благодійний ярмарок «Хвиля добра»

17 Грудня 2021, 09:55
Благодійність. Фото ілюстративне 833
Благодійність. Фото ілюстративне

На площі поблизу кав’ярні-кондитерії «Старе місто» відбудеться благодійний ярмарок «Хвиля добра».

Про це Район.Луцьк повідомили організатори.

Ярмарок відбудеться у п’ятницю 17 грудня.

Під час «Хвилі добра» організатори збирають кошти для допомоги конкретній людині. Цього року це маленький хлопчик – Нікіта Крижний, якому вся Україна збирала кошти для придбання найбільш дороговартісного препарату (2,3 мільйона доларів). Діагноз Нікіти – СМА (спінальна м’язева атрофія). Нікіта проживає у Києві, йому два роки. На сьогоднішній день малюк вже отримав терапію, тепер родина потребує довгої та складної реабілітації. Саме допомогти почати процес реабілітації планують організатори акції.

До збору/виготовлення товарів з метою їх подальшої реалізації під час проведення ярмарку долучилося понад 100 організацій, установ, волонтерів. Під час ярмарку будуть продаватися картини, хендмейд вироби, новорічні іграшки, солодощі, книги тощо. Деякі з творчих виробівбули виготовлені у кав’ярні-кондитерії сонячними дітьми.

Відкриття заходу відбудеться 17 грудня об 11:00. Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у заході. Запланована невелика творча програма та власне благодійний ярмарок, що триватиме до 16:00.

За додатковою інформацією звертатись у департамент молоді та спорту Луцької міської ради за телефоном (0332) 777 925 – Заріна Дацик.

Організатори ярмарку: департамент молоді та спорту Луцької міської ради, арт-локація «Творчий калейдоскоп», кав’ярня-кондитерія «Старе місто» та громадська організація батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку.

Читайте також: Лучан кличуть на виставку «Важкий тягар Чорнобильського неба»

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром