Упродовж 2015 року в «Ласці» поселили понад 1 000 собак

15 Січня 2016, 09:14
1975

Комунальне підприємство «Ласка» торік прихистило 1 341 псів, з них відловлені – 917, привезені чи здані громадянами (домашні та безпритульні) – 372, підкинуті – 52.

Загальна кількість тварин, яких прилаштовали у сім’ї, –  1 162, повідомляють у КП «Ласка».

Також підприємство співпрацювало з правоохоронними органами щодо вилучення домашніх тварин, якщо тих утримували у неналежних умовах, і за випадками жорсткого поводження із тваринами.

Крім того, спільно з муніципальної поліцією проводили рейди із перевірки реєстрації домашніх тварин  в місцях вигулу тварин.

«Це був не простий рік, проте ми зробили дуже багато і продовжуватимемо нашу роботу, адже і люди  тварини потребують нашої допомоги», – каже директор «Ласки» Дана Новарчук.

КП «Ласка» розробило та затвердило схеми розміщення 11 місць для вигулу тварин, які частково планують реалізувати у 2016 році працівники департаменту житлово-комунального підприємства.

Спільно з нової поліцією рятували тварин або приймали привезених поранених тварин працівникам поліції. За зверненнями «надзвичайників» або спільно рятували тварин з надзвичайних ситуацій.

Сприяли розслідування фактів злочину щодо тварин скоєними людьми. Допомоги колишній міліції проникали на території  або приватні будинки чи квартири за рішенням суду тобто допомагали у проведенні слідчих дій, коли тварин ставали на заваді цьому, при чому не зашкоджуючи тваринам.

Відловлювати тварин по місту та оперативно реагували на звернення громадянин щодо нападу тварин або зграї тварин, які гавкали, лякали чи заважали мешканцям міста.

Прилаштовували у родини тварин, які проживали на території КП «Ласка». Надавали медичну допомогу та лікували тварин.  

Проводили різноманітні заходи для школярів, навчали їх правильного поводження з тваринами, популяризували правильне ставлення до планети, світу природи та тваринного світу.

Рятували людей, коли їхнє життя було у загрозі або допомоги швидкій медичній допомозі врятували людину, коли тварини ставали на заваді цьому.

Оперативно відловлювати тварин зі сказом,  тим самим рятуючи сотні людській життів від зараження.












 

Фото надані КП «Ласка»

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром