Луцькі спецпризначенці замінять побратимів в зоні АТО

14 Січня 2016, 18:21
2287

Частина роти патрульної служби особливого призначення «Світязь» вирушила на схід, аби не допустити перевезення заборонених речовин, зброї, боєприпасів, що можуть використовуватись на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Волинській області.

На ротацію у зону проведення антитерористичної операції бійці відправилися у четвер, 14 січня. Вони замінять побратимів, які понад місяць несуть службу в АТО.

«Наші завдання залишаються незмінними, це – перевірка громадян, транспортних засобів, виявлення та недопущення перевезення заборонених речовин, зброї, боєприпасів, що можуть використовуватись проти нас на тимчасово окупованих територіях. Бійці укомплектовані та готові до виконання нових завдань в залежності від зміни оперативної обстановки, - зазначив Сергій Козак, командир спецпідрозділу «Світязь».

Він висловив слова вдячності організаціям і громадянам, які не залишилися осторонь та допомагають батальйону.

Заступник начальника ГУНП у Волинській області Анатолій Шумик побажав бійцям повернутися додому живими й з перемогою.

«Багато із вас їдуть на Схід не вперше, із завданнями та особливостями несення служби ви добре знайомі. Тому бажаю, щоб кожен із вас повернувся додому живим та здоровим. Щасливої дороги, Божого благословення і легкої та безпечної служби заради захисту нашої Батьківщини! Перемога буде за нами!», - сказав Анатолій Шумик.

Перед дорогою настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Олександр Мазурак благословив бійців на успішне виконання ними службових обов’язків перед державою та українським народом. А рідні та друзі зичили бійцям успішного виконання завдань та швидкого повернення додому.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром