Кінокомплекс «Адреналін» запрошує на прем’єри тижня

15 Листопада 2017, 16:45
2653

Вже з 16 листопада кінокомплекс «Адреналін» запрошує на перегляд прем’єрних кінострічок «Ліга справедливості» та «Межа».

Подивитися фільми  можна у синій та червоних залах кінотеатру у 2D та 3D-форматах.

Для комфортного та зручного перегляду зали кінотеатру обладнанні звукопоглинаючими панелями та широкоформатними екранами (розміри екрану у великій червоній залі 13 м на 5,6 м, у синій залі – 5 м на 2,8 м), а також комфортними кріслами, які розташовані на безпечній для очей відстані від екранів.

В залах встановлено новітнє кінопроекційне обладнання – систему Dolby, яка функціонує у відповідності до акустичних вимог “Dolby Laboratories Inc”. Її головна особливість в додатковому surround-каналі формату Dolby Digital, завдяки якому звук у залі розповсюджується більш точно (на кожне крісло зали однаково), та передає усі тонкості існуючих спецефектів.

За допомогою Dolby в кожного глядача, який знаходиться в залі, посилюється відчуття реальності подій, що відбуваються на екрані.
Окрім того, кінотеатрі «Адреналін» глядачам пропонуються до перегляду тільки ліцензійні фільми.

У фойє кінокомплексу знаходиться затишний кафе-бар, де можна випити запашної кави, соку, придбати смачний поп-корн з різними смаками та провести час в очікуванні сеансу.

Ліга справедливості - Прем’єра

Країна:  США
Рік: 2017
Жанр: бойовик, пригоди, фантастика
Вікові обмеження: 12
Сюжет: Після битви Бетмена і Супермена останній не вижив. Він пожертвував собою, щоб врятувати людство від страшної загрози. Але чи надовго? Брюс Вейн об’єднується зі своїм новим союзником Діаною Прінс, щоб боротися з новим, ще більш могутнім ворогом Дарксайдом – правителем планети Апоколіпс, який може знищити всю планету разом з її жителями.

Сеанси: 12:20;16:35;18:50;21:05

Межа - Прем’єра
 
Країна: Україна, Чехія, Словаччина
Рік: 2017
Жанр: кримінальний, трилер
Вікові обмеження: 16
Сюжет:
Адам Крайняк – батько сімейства, яке живе на кордоні України та Словаччини. Він готовий на все, щоб прогодувати своїх рідних. Тому Адам є главою кримінальної організації, яка займається незаконним перевезенням контрабанди через кордон. В основному вони працюють з сигаретами, хоч і є варіанти заробити більше грошей... Незабаром життя чоловіка зміниться абсолютно, адже Словаччина готується до входу в Шенгенську зону, і перетинати кордон буде в рази складніше.

Сеанси: 14:35;19:10

 

Коментарі
16 Листопада 2017, 11:33
я можу і вдома подивитися на дивані
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром