Жінка у реанімації: повідомили про стан постраждалих в аварії на Соборності

12 Грудня 2021, 17:40
Жінка у реанімації: повідомили про стан постраждалих в аварії на Соборності 1593
Жінка у реанімації: повідомили про стан постраждалих в аварії на Соборності

Автомобілі екстреної медичної допомоги доправили двох травмованих в аварії до міської клінічної лікарні, ще одну жінку у важкому стані до обласної клінічної лікарні.

Про це розповів «Суспільному» у телефонному коментарі завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік.

39-річну жінку з політравмами, переломами кісток черепа та гомілок доправили до обласної клінічної лікарні, – підтвердив Суспільному у телефонному коментарі головний лікар закладу Олександр Дудар. З його слів жінка без свідомості перебуває у реанімації.

Зі слів заступника директора Луцької міської клінічної лікарні Андрія Смольянінова до закладу за медичною допомогою після аварії на проспекті Соборності звернулося троє людей. Після огляду усіх відпустили додому на амбулаторне лікування.

В аварії також травмувалася дитина. Хлопчика наразі оглядають у травмпункті обласної дитячої лікарні.

«Вирішується питання у яке відділення госпіталізовувати дитину», – розповіла медична директорка з інформаційно-аналітичної роботи закладу Тетяна Жураківська.

Нагадаємо, що у неділю, 12 грудня, поблизу ТРЦ «ПортСіті» автомобіль збив чотирьох людей, у тому числі дитину, втікаючи від патрульних. За кермом перебував 16-річний водій.

Читайте також: Аварія з чотирма постраждалими на Соборності: людей доправили в лікарні 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром