Перемоги: «славнозвісну» модель знову зловили п'яною за кермом

15 Листопада 2017, 11:33
6748

Вночі в обласному центрі патрульні зупинили позашляховик, за кермом якого перебувала нетвереза модель.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Луцька на своїй сторінці у Facebook.

14 листопада, близько 1 години ночі, на проспекті Перемоги патрульні зафіксували порушення ПДР:  автомобіль Range Rover проїхав на «червоний У прес-службі підкреслили, що поруч у цей час стояв автомобіль патрульних з увімкненими проблисковими маячками.

Патрульні зупинили позашляховик, за кермом якого перебувала 21-річна жінка. Вона мала ознаки сп’яніння, що підтвердила і перевірка на місці – 0,98 проміле.

Район.Луцьк отримав з достовірних і перевірених джерел інформацію, що порушницею виявилась модель родом з Прилуцького Надія Гавура. Відома вона тим, що рік тому, керуючи позашляховиком Mercedes, повністю рознесла скляну стіну одного з магазинів одягу у Луцьку. За свідченнями очевидців, дівчина тоді вийшла з нічного клубу п'яною.

Цього разу правоохоронці виписали їй відповідний протокол, а також постанову за порушення ПДР.

Range Rover моделі
Range Rover моделі

Блондинка Надія Гавура з сестрою
Блондинка Надія Гавура з сестрою

Минулорічний «Мерс, на якому дівчина протаранила магазин
Минулорічний «Мерс, на якому дівчина протаранила магазин

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром