До літа придумають, як облагородити міські парки

14 Січня 2016, 15:57
2057 Джерело: lutsk-tourism.co.ua

У міській раді створили робочу групу, яка вирішуватиме, як провести благоустрій та облаштувати інфраструктуру у міських парках.

Таке розпорядження міського голови Миколи Романюка розмістили на офіційному сайті Луцькради.

У розпорядженні йдеться, що новостворена група вже протягом січня та лютого має організувати збір пропозицій від громадськості щодо облаштування парків міста. А в березні створити круглий стіл із обговорення зібраних пропозицій.

Проекти розвитку Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки та Парку 900-річчя міста Луцька мають розробити та обговорити не пізніш як у квітні. Уже у травні робоча група має передати проекти на затвердження на сесію міської ради.

Спеціальна група з розробки концепцій розвитку парків складатиметься з дев’яти членів. Ними стали начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда, начальник відділу в справах сім'ї та молоді Олексій Веремійчик, начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віра Кудрявцева, начальник відділу зв'язків з громадськістю Олена Макарова, заступник начальника управління містобудування та архітектури, головний художник міста Ярослав Матвіїв, громадський активіст Олена Семенюк та директор комунального підприємства «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш.

Керівником робочої групи став заступник міського голови Юрій Моклиця, а заступником – начальник відділу екології Анатолій Гламазда.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром