На Волині реорганізують онкоцентр: що буде

10 Грудня 2021, 11:40
На Волині реорганізують онкоцентр: що буде 682
На Волині реорганізують онкоцентр: що буде

На Волині реорганізують комунальне підприємство «Волинський  обласний медичний центр онкології» Волинської обласної ради. Відповідне рішення депутати прийняли на черговій сесії.

Про це журналістам Район.Медицина стало відомо під час сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 9 грудня. 

Так, народні обранці погодили рішення припинити (реорганізувати) комунальне підприємство «Волинський обласний медичний центр онкології» Волинської обласної ради, приєднавши його до комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради.

Також у рішенні визначили, що Волинська обласна клінічна лікарня є правонаступником усіх майнових і немайнових прав комунального підприємства  «Волинський обласний медичний центр онкології».

Управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації доручили створити комісію з припинення (реорганізації) юридичної особи, розробити та подати на затвердження голові обласної ради Статут комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради та під час проведення реорганізації забезпечити дотримання норм трудового законодавства України.

Голові обласної ради доручили вжити заходів щодо попередження  т.в.о. директора Юрія Малімона про його наступне вивільнення, відповідно до пункту 1 статті 40 Кодексу законів про працю України.

Читайте також: В онкохворих в рази більша ймовірність госпіталізації та смертності від ковіду, – МОЗ

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024