Чергове покращення: лучанам розповіли про ремонт доріг у місті

14 Листопада 2017, 14:20
1640 Джерело: voladm.gov.ua

Лучанам розповіли про стан доріг і прибудинкових територій у місті Луцьку.

Департамент ЖКГ постійно приводить вулично-дорожну мережу в належний стан, – проінформував директор департаменту Юрій Крась на оперативній нараді 14 листопада.

На капремонт вулично-дорожньої мережі з бюджету міста у 2017 році передбачили 46 млн. гривень. На сьогодні провели капітальний ремонт вулиць Агатангела Кримського, Генерала Шухевича, Окружної, Польової, Франка, Даньшина та ін.

Тривають також роботи на Дубнівській, Кривий Вал, Ковельській, Героїв УПА, Василя Мойсея й ін. Загалом роботи проводили на 19 об’єктах.

А на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі з бюджету міста виділяли 26 млн гривень. За словами Юрія Крася, цього року велику увагу приділяли дорогам із ґрунтовим покриттям, а також облаштуванню та ремонту пішохідних доріжок і тротуарів. Їх зробили для покращення пішохідної доступності та комфортного пересування мешканців.

На вулицях Мисливській, Волноваській, Комка, Гречаній, Попова, Нахімова, Марко Вовчок, Нестерова та інших зробили щебеневе покриття з напівпросочуванням. 

Території біля житлових будинків поремонтували на проспектах Президента Грушевського і Волі, Січовій, Гордіюк, Рівненській, Ковельській та ін.

Загалом поточні ремонти проводили майже на 200 об’єктах.

На ремонт прибудинкових територій цього року виділяли 43 млн. гривень. У 2017 році завершили капітальний ремонт на 20 прибудинкових територіях, які почали робити у 2016 роцы.

Скоро завершать роботи у дев’яти дворах: по Волі, Коперника, Світлій, Захарова, Львівській, Грушевського, Кравчука, Відродження, Соборності.

«Хочу сказати, що всі пішохідні доріжки стараємося робити з бруківки, так як їх можна буде легко розібрати при будь-яких поривах, чи ін. І їх легко розібрати і скласти назад», – додав Юрій Крась.

Також цьогоріч у Луцьку почали наносити розмітки холодним пластиком. Звичайна розмітка «живе» до шести місяців, а пластикова  –до двох років. Хоча, за словами Юрія Крася, якщо добре експлуатувати її, то «житиме» до 4–5 років. Таку розмітку нанесли на проспекті Волі, Перемоги, Василя Мойсея, Конякіна.

Читайте також: Рокині: з «вічною» калюжею ніхто не може впоратись.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром