У Луцьку патрульні затримали трьох п'яних водіїв

09 Грудня 2021, 11:15
Фото ілюстративне 766
Фото ілюстративне

У Луцьку патрульні поліцейські затримали трьох п'яних водіїв.

Про це повідомили  на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Під час нічного патрулювання на проспекті Василя Мойсея, що у Луцьку, поліцейські виявили транспортний засіб Skoda Octavia, який здійснив виїзд на зустрічну смугу проїзної частини.

Патрульні зупинили автомобіль, а під час спілкування з 23-річним керманичем, у нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події у присутності двох свідків. Результат виявився позитивним.

Згодом поліцейські виявили ще двох керманичів, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння.

Про одного з керманичів повідомили на лінію 102 небайдужі громадяни. Так, 43-річного водія патрульні виявили на вулиці Стрілецькій. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння показав результат у 2,32 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

Згодом патрульні прибули на ДТП без травмованих. Де водій Ford Focus порушив ПДР, керував автомобілем не маючи при собі посвідчення водія, реєстраційного документа на транспортний засіб та з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння керманич відмовився у присутності двох свідків.

В усіх випадках патрульні складали адміністративний матеріал за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Читайте також: Через ожеледицю у Луцьку травмувалось 27 людей

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром