Через ожеледицю у Луцьку травмувалось 27 людей

09 Грудня 2021, 10:20
Вулиця Винниченка 526
Вулиця Винниченка

До травмпункту медоб’єднання Луцької міської тергромади звертаються люди із травмами від ожеледиці. 

Лише за середу, 8 грудня, було 27 звернень. Про це пише Суспільне. 

«З них 17 осіб травмувалися на слизькій дорозі», — розповів травматолог Богдан Гайовий. Каже: у пацієнтів травми різного ступеня важкості.

Ургентний травматолог Богдан Гайовий каже, що пацієнти, які поступають до них, різного віку. Їх кількість, у порівнянні з попередніми днями та зважаючи на учорашню негоду, не збільшилась, — каже лікар.

«Травми переважно в типовому місці. Це – верхня кінцівка при падінні, коли виставляють руку. І нижні кінцівки – це підворот ноги. Зазвичай кажуть: підсковзнувся і вдарився», – розповідає Богдан Гайовий.

Чоловік, який прийшов на обстеження до лікаря, травмував руку 5 грудня поблизу свого будинку. Його дружина Марія каже, що у їхньому районі, на вулиці Кравчука, піском не посипано, слизько.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк каже, що комунальники посипають і очищають вулиці міста від снігу згідно з складеними графіками. З його слів, ситуація у Луцьку контрольована і задовільна, особливо в центральній частині міста. Говорить: Лесі Українки, Театральний майдан, Кривий Вал, Богдана Хмельницького і Соборності, дороги на цих вулицях почищені до ідеального стану.

Нині комунальники дочищають бокові вулиці – заїзди, проїзди.

На території Луцької тергромади працює спецтехніка для посипання доріг і розчистки тротуарів від снігу підприємства «Луцькспецкомунтранс», житлово-комунальних підприємств № 8 і № 2. Також задіяли машини підприємства «Парки та сквери міста».

Читайте також: Польща змінила умови в’їзду: негативний тест потрібен навіть для вакцинованих

 

 
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50