Свято наближається: у центрі Луцька розпочали прикрашати ялинки

08 Грудня 2021, 11:50
Ялинки на Театральному майдані 801
Ялинки на Театральному майдані

На Театральному майдані у Луцьку розпочали декорували три ялинки до новорічних свят.

Про це пише Суспільне.

«Усього визначили 12 об’єктів, що будуть прикрашати у місті та селах Луцької тергромади», – розповів  директор комунального підприємства «Луцьксвітло» Валерій Мазін.

З його слів, на головну ялинку міста повісять 200-220 штук гірлянд та 150 іграшок. Прикрашати ялинки будуть без допомоги дизайнерів. У середньому одна куля вартує 300 гривень, нових цього року не купували.

 

«Пори те, що територія Луцької громади збільшилася, новорічних куль та гірлянд вистачить», – додає директор комунального підприємства.

Комірниця підприємства «Луцьксвітло» Валентина Ребекевша відповідає за зберігання новорічного декору. Кімната складського приміщення повністю заставлена коробками з іграшками й гірляндами.

Серед прикрас переважає золотий клір. Тут ажурні кулі, звичайні кулі та грона винограду. Валентина Ребекевша каже, що хоч іграшки й виготовлені із металопластику, але вони б’ються та ламаються на ялинці через вітер і дощ.

«Вартість новорічного оздоблення у порівнянні з минулим роком не змінилася», – каже директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк.

 Орієнтовно прикрашання та утримання новорічного міста вартує 300-400 тисяч гривень.

Майже всі роботи з прикрашання Луцька до Нового року завершать до 19 грудня.

Читайте також: У Луцьку проведуть Благодійний забіг Миколаїв

 

 
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром