У 12 школах міста замінять санвузли

14 Січня 2016, 11:56
3399 Джерело: urdoma.info

Міська рада виділить 1 мільйон 200 тисяч на капітальний ремонт санвузлів у навчальних закладах.

Про це стало відомо у середу, 13 січня, на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

За словами міського голови Миколи Романюка, так чиновники планують цього року закрити повністю проблему із санвузлами: кабінками та перегородками.

Лілія Єлова додала, що кошти на санвузли були, але тепер їх передали управлінню освіти міськради.

«Управління освіти порахувало усі школи, які потребують коштів. Загалом роботи буде проведено у 12 школах міста», – зазначив міський голова Микола Романюк.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
14 Січня 2016, 14:58
завітайте в 24 школу, там туалети спільні для кількох осіб. Сів такий, робиш своє діло, а на тебе мало що чоловік пару дивляться, то ще й туалет не закривається. Це, мабуть, ще комуністичне, щоб вбити індивідуальність. Питаю в дітей: а як ви в той туалет ходите? А вони: не ходимо, терпимо, ну, або під час уроків.
14 Січня 2016, 15:11
а секрет в тому що ремонт цих туалетів вже зробили батьки у 2015, а тепер це ніби зробить міська рада! Ось так і гроші дерибанять а потім директори і вчителі отримують премії. Зараз треба буде проконтролювати цю статтю в бюджеті! План дій таки! 1. Взнати в яких школах планується зробити ремонт. 2. Сфотографувати ці туалети і засвідчити в нотаріуса що вони зроблені в цей період. 3. Якщо там вже зроблений ремонт туалету то це пряме розкрадання коштів. 4. Якщо ні то це дуже цікаво. Ми так ремонт в одному з приміщень луцького садочку зробили зараз подивлюсь на бюджет 2017р. що там чи не буде поточного ремонту цього приміщення)))))
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром