Підприємець судитиметься з муніципалами за демонтований шлагбаум біля «Юванту»

07 Грудня 2021, 10:49
Фото "Суспільного" 858
Фото "Суспільного"

Працівники департаменту муніципальної варти Луцька 6 грудня демонтували шлагбаум та контейнер охорони на парковці біля торговельного центру «Ювант». Власники тимчасової споруди запевняють, що дозволи на встановлення були.

Про це пише «Суспільне».

Зі слів директора фірми, яка орендує і має в приватній власності частину парковки біля торговельного центру Віктора Мохнюка, дозволи на встановлення тимчасової споруди при в’їзді на парковку у них є. Гроші з водіїв, каже, брали не за в’їзд на міську територію, а за проїзд землею, яка в них в оренді, або приватна.

«По-іншому виїхати неможливо, тому що схема руху була так зроблена, що машини об’їжджають по кругу, там стоїть на комунальній землі, але повертаються через приватну власність, нашу землю», – каже Віктор Мохнюк.

Зі слів директора фірми, дії муніципальної варти та демонтаж споруди і шлагбаума вони оскаржуватимуть у суді.

Нагадаємо, що луцькі муніципали демонтували тимчасову споруду та шлагбауми на вулиці Карпенка-Карого, 1, поруч із ТЦ «Ювант». За словами муніципалів, лучани неодноразово скаржилися ПФ «Скорпіон-сервіс», яке самочинно облаштувало стоянку для автомобілів на земельній ділянці комунальної власності, а працівники фірми вимагали кошти за проїзд та парковку на території, яка не відноситься до денної стоянки.

Муніципальна варта повідомила, що тимчасова споруда та шлагбауми розміщувались без відповідних дозвільних документів та використовувались для обмеження проїзду комунальною територією.

Читайте також: Демонтували металеві сходи, які облаштували до однієї з квартир на Кравчука 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром