Питання про нову церкву на Конякіна депутати розглянуть ще раз

13 Листопада 2017, 11:05
2693

Влада обласного центру відповіла на петицію проти побудови церкви на місці дитячого садка.

Свою відповідь секретар Луцькради розмістив на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Нагадаємо, 26 жовтня Вадим Фурман опублікував петицію, у якій звернувся до лучан із закликом підтримати звернення до влади про заборону будівництва церкви на вулиці Конякіна у Луцьку, на земельній ділянці за рестораном «Вогнем і мечем». Містяни підтримали пропозицію, у дуже короткий строк, а підписів зібрали навіть більше, ніж було необхідно.

Секретар Луцькради пообіцяв, що питання будівництва церкви на вулиці Конякіна, на земельній ділянці за рестораном «Вогнем і мечем», буде розглядатись на засіданні постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру та на засіданні постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту. 

Він запевнив, що про час та дату проведення комісії повідомить додатково (телефон для довідок 777 914).



 

 

Коментарі
13 Листопада 2017, 21:12
Тих церков більше ніж треба, а толку зі них як із козла молока.
13 Листопада 2017, 23:03
Особисто я не против релігії. Але це абсурд, як всі конфесії будують свої &quot;храми&quot;. Я против будівництватива<br/> &quot;храмів&quot;. І цих досить яких настроїли!
13 Листопада 2017, 23:25
Ну да: ще там циркву за***дячити, і життя в нас покращеться відразу! ...Чи не в нас, а тільки в того попа та його &quot;даху&quot;, який виступає з такою &quot;вкрай необхідною ініціативою&quot;?.. Між 21-ю школою і садочками зараз який рік поспіль будують... І що? Зруйнували гарний яблуневий садочок, де можна було чудово прогулюватись мамам із колясками, створили бавнюку... ікона в них колись &quot;мироточила&quot;, як, бл**ь, бюст Миколи ІІ в Поклонської!..<br/>Особисто я проти ТКАОЇ кількості подібних будівель!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром