Волинський політик передав близько ста метрів маскувальної сітки ветеранам АТО

05 Грудня 2021, 11:15
Іван Мирка РЕКЛАМА 712
Іван Мирка

Волинський політик Іван Мирка разом зі своїми побратимами та посестрами нарізали стрічок для майбутньої зимової маскувальної сітки для волинських захисників. 

Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Політик подякував своїм побратимам і посестрам, своїм помічникам Христині Клітюк та депутату Луцької райради Олександру Новаку, а також правдивій солдатці тероборони Світлані Прохватило.

«Особлива подяка підприємству Жасмін Лінжері за наданий тканинний матеріал, ви круті. Також велика дяка моєму однокласнику Святославу Жучені за надану тканину і контакт. Велика подяка моїй дружині, яка досі терпить мої постійні двіжухи на вихідні протягом останніх 8 років», – написав політик.

«Близько ста метрів погонних сітки я передав ветеранам АТО в Мар'янівці, котрі своєю чергою розвезли по школах громади. І ми бачимо, як вже діти швидше за нас, видають готові вироби. Чому ми це робимо? А як інакше! Як не ми, то хто! Так от, на наступну суботу знову збираємося, приєднуйтеся!», – йдеться у повідомленні.

До Дня Збройних сил України, учні Боровичівського ліцею з таких стрічок приготували сітку для маскування бойової техніки в зимовий період.

«Ми знаємо – ми переможемо, залишилось лише трішки, не здавайтеся, а йдіть уперед до перемоги.Не забуваймо тих героїв, котрі пішли у небеса, тих, що рятують Україну ціною власного життя! Низький уклін Вам, дорогі наші захисники!»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром