Проти російських тютюнових монополістів розпочали 2 кримінальні провадження, – Ігор Лапін

14 Січня 2016, 09:57
2724

Народний депутат Ігор Лапін прозвітував про блокаду «Мегаполісу» і першу тактичну перемогу у війні проти російського окупаційного бізнесу.

Нагадаємо, на вулиці Карбишева бійці «Айдару», «Азову», «Самооборони Волині» та інших організацій упродовж двох днів блокують склад компанії «Мегаполіс-Україна» – монополіста на тютюновому ринку України.

Один із співорганізаторів акції, народний депутат Ігор Лапін написав у Facebook, що їм вдалося досягти у перемовинах з органами влади.

Наші здобутки на цей момент:

По-перше, за фактами фінансових махінацій російських монополістів МВС розпочало два кримінальні провадження.

По-друге, ми провели перемовини з представниками АМКУ. Вони зобов'язалися, що рішення щодо «Мегаполісу» буде прийнято до середини лютого.

По-третє, Кабінет міністрів прийняв до розгляду наші заяви про внесення Кесаєва, його бізнес-оточення та його компаній, які контролюють український «Мегеполіс», до санкційного списку.

Акція блокування була попереджувальною. Вона досягла своїх проміжних результатів. Ми спільно підняли питання економічних окупантів на національний рівень. Тепер діяти має влада. Наше завдання відтепер її контроль.

Ми даємо місяць на те, щоб ліквідувати ФСБешний монопольний бізнес. Якщо ні – блокаду буде відновлено, а наші акції будуть БІЛЬШ рішучими.

Окрім того, ми починаємо підготовку до широкого Маршу проти економічної окупації. Марш відбудеться у Києві в середині лютого. Запрошуємо усіх патріотів до спільної боротьби проти російського впливу на Україну. Також виступаємо з ініціативою створення громадської горизонтальної мережі, яка займатиметься питаннями деокупації економічного простору України.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
14 Січня 2016, 15:01
Смішно було коли в Луцьку за словами очевидців роздавали гроші хлопцям які блокували склади..а 13.01.2016 зранку деякі воякі ледь на ногах тримались...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром