Чоловік, який пограбував 59-річну лучанку, отримав три роки умовно

03 Грудня 2021, 13:49
Зловмисник отримав три роки позбавлення волі умовно 552
Зловмисник отримав три роки позбавлення волі умовно

Луцький міськрайонний суд Волинської області присудив чоловіку, який пограбував 59-річну лучанку, три роки позбавлення волі умовно.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, пригода трапилася на початку жовтня по вулиці Дружби Народів у Луцьку. Близько 6:00 зловмисник, застосувавши газовий балончик, вирвав із рук 59-річної лучанки сумку із грошима та мобільним телефоном. Сума завданих матеріальних збитків склала майже 4 тисячі гривень.

На місце події негайно вирушили слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції Луцького районного управління. Поліцейські отримали детальний опис грабіжника від заявниці, опитали свідків та переглянули відео з камер відеоспостереження, завдяки чому особу зловмисника вдалося оперативно встановити.

Згодом зловмисника розшукали у місті Коломия Івано-Франківської області. Він раніше судимий. За місцем його проживання виявили речові докази. Мобільний телефон зловмисник вже встиг здати у ломбард.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) Кримінального кодексу України, досудове розслідування завершили, кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

У середу, 1 грудня, Луцький міськрайонний суд Волинської області, визнав підсудного винним у вчиненні інкримінованого злочину та призначив йому покарання – три роки позбавлення волі умовно.

Читайте також: Розшукують зниклого 36-річного лучанина

 

 

 

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром