ВНУ співпрацюватиме з Школою китайської мови «Hong Long»

03 Грудня 2021, 10:54
ВНУ співпрацюватиме з Школою китайськоїї мови 898
ВНУ співпрацюватиме з Школою китайськоїї мови

Волинський національний університет уклав угоду про співпрацю з Школою китайської мови «Hong Long».

Про це повідомили на сайті ВНУ.

Ректор ВНУ ім. Лесі Українки професор Анатолій Цьось підписав угоду з представником Школи китайської мови «Hong Long» в особі Добровольської Анни.

 «Університет активно залучає китайських студентів до навчання на різних спеціальностях, цього року 5 осіб вступили на хореографію до нас. Чим краще ми будемо розуміти їхню мову, культуру, традиції, тим більше зможемо залучити іноземних студентів», – розповів ректор.

Підписана угода надасть взаємні можливості проведення лекцій, семінарів та навчань за участю фахівців; розробку ефективних методів мотивації і стимулювання навчальної діяльності здобувачів вищої освіти, проведення конкурсів, семінарів та конференцій; проведення науково-дослідних робіт та сприяння організації спільних навчальних проєктів та курсів; співпрацю в інших напрямах на основі взаємної зацікавленості сторін у вивченні китайської мови та культури.

З вересня цього року студенти факультету міжнародних відносин вивчають китайську мову як другу іноземну. Для зацікавлених провели майстер-клас з написання ключів-ієрогліфів. Як зазначила декан факультету, китайська мова надзвичайно популярна зараз не лише у студентів, на майстер-клас приходили й викладачі; цього року її обрали 10 студентів. 

Читайте також: Деканеса факультету міжнародних відносин ВНУ отримала премію Верховної Ради

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром