У ЦНАПі чверть мільйона звернень за два роки

05 Липня 2015, 15:53
5823

На сьогодні у ЦНАПі надають 289 послуг, серед них 159 послуг виконавчих органів міської ради, 19 послуг структурних підрозділів облдержадміністрації і 111 послуга територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Центр надання адміністративних послуг у Луцьку офіційно розпочав роботу 2 липня 2013 року. Його створювали, аби в максимально короткі терміни в межах одного приміщення надавати адмінпослуги за спрощенню процедурою через адміністраторів.

З 1 липня 2013 року до 31 травня 2015 року у ЦНАП звернулося більш як 263 тисячі осіб.

Під час кожної зустрічі адміністратора з відвідувачем здійснюється відео- та звукозапис розмови.

В структурі департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» функціонує відділ звернень громадян, де здійснюють прийом та реєстрацію звернень осіб із питань, що не стосуються адміністративних послуг. 

Задля оперативного вирішення повсякденних проблем лучан у департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради функціонує цілодобова група оперативного реагування «15-80»

Директор ЦНАПу Лариса Карп’як повідомила: за результатами моніторингу задоволеності суб’єктів звернень якістю наданих послуг у ЦНАПі, «добре» оцінили роботу центру 91,8 відсотків відвідувачів, «задовільно» – 6,8 відсотка і 1,4 відсотка незадовільно. Всього в опитуванні взяло участь 36 016 суб’єктів звернень.

За результатом громадського моніторингу Центрів надання адміністративних послуг України, який проводили Центр політико-правових реформ, Фонд місцевої демократії (Харків), Центр інформаційного консалтингу і Центр досліджень місцевого самоврядування (Львів) у 2014 році, з’ясувалося, що департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради за якістю обслуговування відвідувачів посідає другу позицію по Україні.

За сформованим рейтингом ЦНАПів, на основі досліджень Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень у партнерстві з Асоціацією регіональних аналітичних центрів серед 15 областей, за критерієм «Зручність та ефективність роботи ЦНАП» Луцьк є лідером і посів перше місце.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром