Розповіли деталі пошуку зниклої на Львівській дівчинки

09 Листопада 2017, 23:22
Дівчинка, яка зникла на вулиці Львівській 2966 Джерело: http://www.volynpost.com
Дівчинка, яка зникла на вулиці Львівській

Бійці Нацгвардії знайшли 10-річну дівчинку біля автобусної зупинки за три кілометри від дому.

Про це розповів стрілець 2 патрульного взводу 2 патрульної роти військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України солдат Михайло Цешківський, який разом з іншими нацгвардійцями та працівниками Головного управління Національної поліції у Волинській області був залучений до пошуку зниклої 10-річної дівчинки у Луцьку, – повідомляє ВолиньPost з посиланням на майора Володимира Хаверка.

Нагадаємо, що в районі вулиці Львівська загубилася дівчинка 2007 року народження. До пошуків дівчини долучилися працівники поліції, учасники формування «Національні дружини», родина зниклої та друзі родини.

До пошуків долучились і працівники ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції. 

Зникла дівчинка мала вади слуху, і як повідомили батьки, вона залишила вдома слуховий апарат, що відповідно ускладнювало пошуки.

Близько 20:00 вдалося встановити місце перебування дівчинки. Правоохоронці виявили зниклу за три кілометри від дому.

«Ми побачили зниклу дівчинку поблизу автобусної зупинки за три кілометри від дому. Вона виглядала розгублено та не знала куди йти. Підійшовши до неї, за допомогою мобільного телефону написали, чи вона не змерзла і чи не хоче їсти, та повідомили керівництву, що дівчинка знайшлась. Згодом, в магазині, який був поруч, ми пригостили Настю печивом, цукерками та солодкою водичкою. Поки ми були в магазині, вже прибув керівник пошукової операції і дівчинку відвезли додому», – розповів солдат Михайло Цешківський

Фото старшого лейтенанта Олега Яковука
Фото старшого лейтенанта Олега Яковука

 

Коментарі
10 Листопада 2017, 02:18
Молодці хлопці
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром