Центр: патрульні розповіли, чому не можуть штрафувати водіїв

09 Листопада 2017, 21:43
2476 Джерело: Фото з Facebook-сторінки патрульної поліції Луцька

Луцькі патрульні пояснили, чому біля вулиці Лесі Українки та Театрального майдану не можна буде притягнути до відповідальності.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Луцька у Facebook.

За словами патрульних, причиною є відсутність заборон.

«Сьогодні наш екіпаж моніторингу обстежив усі ділянки біля вулиці Лесі Українки і виявив мінімум 6 заїздів туди, і за це не можна буде притягнути до відповідальності, бо жодних заборонних знаків там не було», – розповів для Служби інформації каналу «Нова Волинь» керівник Патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко.

Не менш гостро постає ситуація і біля Театрального майдану. 


«Наш відділ безпеки дорожнього руху отримав «у спадок» всі попередні погодження і зараз розбирається з ними. Ми обов’язково сформуємо свої пропозиції до органу місцевого самоврядування, так само ми готові погоджувати розміщення відповідних дорожніх знаків чи технічних засобів, які б унеможливлювали в’їзд на пішохідну вулицю. Але ж необхідно розробити відповідні схеми, виділити кошти, погодити це з громадськістю. Наразі ж ми не маємо підстав оформляти адміністративні матеріали на водіїв, які проїжджають по Лесі Українки чи паркуються там. До того ж, самі учасники дорожнього руху часто псують майно та нищать ті обмежувачі, які були встановлені міською радою», – додав Вовченко.

 

Коментарі
10 Листопада 2017, 17:18
звіздєц. Лесі Українки - пішохідна зона. по ній згідно пдр рух заборонено. невже так важко встановити кілька знаків. мусара вони і є мусара, хай вони 10 раз будуть поліцією. вміють тільки за півграма травки срокі клєпати. уроди
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром