У Луцьку три фітнес-клуби перевірили на дотримання карантинних вимог

28 Листопада 2021, 12:30
У Луцьку три фітнес-клуби перевірили на дотримання карантинних вимог 1175
У Луцьку три фітнес-клуби перевірили на дотримання карантинних вимог

Три тижні Волинська область живе з протиепідемічними обмеженнями, визначеними для червоного рівня карантину.

Аби запобігти поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, обласна державна адміністрація створила дві моніторингові групи, котрі перевіряють організацію та дотримання протиепідемічних обмежень, визначених постановою  Кабінету Міністірів України №1236, йдеться на сайті Волинського обласного центру КПХ МОЗ України. 

До складу моніторингових груп входять також представники Національної поліції, Держпродспоживслужби, ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

25 листопада робочою моніторинговою групою №2 здійснено візити у фітнес-клуби «Інтер Атлетика» (просп. Волі), «Lime Fit Club» (вул. Писаревського), «Sport Life» (просп. Василя Мойсея). Радує те, що в названих закладах у персоналу та відвідувачів наявні «зелені» COVID-сертифікати, що дозволяє їм працювати і звичному режимі з дотриманням інших протиепідемічних заходів.

Найкраще організована робота у фітнес-клубі «Sport Life», у двох інших спортивних закладах – «Інтер Атлетика» та «Lime Fit Club», було зауважено щодо неналежного ведення журналів температурного скринінгу працівників та обробки виробничих поверхонь миючими і дезінфікуючими засобами.

Під час моніторингових візитів перевірялися обізнаність персоналу з визначеними обмеженнями та їх дотриманням під час роботи, в т.ч. наявність вакцинації у персоналу та відвідувачів, забезпеченість дезінфікуючими засобами, організацію та дотримання дезрежиму,  поводження з відходами тощо.

Водночас, нагадуємо, чинні карантинні норми передбачають, що при червоному рівні епіднебезпеки працювати можуть лише ті громадські заклади, де 100% персоналу та відвідувачів вакциновані або мають негативний тест на COVID-19.

Заклади мають дотримуватись правил роботи під час карантину, затверджених Постановою Кабінету Міністірів України №1236.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром