У ДТП на Стрийщині загинув колишній гравець «Волині»

27 Листопада 2021, 09:10
В ДТП на Стрийщині загинув футбольний тренер Руслан Мостовий 1823
В ДТП на Стрийщині загинув футбольний тренер Руслан Мостовий

У п’ятницю, 26 листопада, у Стрийському районі трапилась смертельна ДТП, в якій загинув відомий український футбольний тренер Руслан  Мостовий.

Як повідомляє ГУНП у Львівській області, о 10.40 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Любинці Стрийського району водій автомобіля «Шкода Октавія», 47-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та в’їхав у відбійник.

Водій «Шкоди» від отриманих травм помер на місці події. 

Пізніше стало відомо, що за кермом автомобіля перебував відомий український футбольний тренер Руслан Мостовий, який свого часу працював у футбольному клубі «Скала» (Стрий).

За час ігрової кар'єри футболіст виступав за жидачівський «Авангард», «Львів», чортківський «Кристал», тисменицький «Хутровик», хмельницьке «Поділля», рогатинський «Техно-Центр», а в 2001 році перейшов у Росію, де став легендою кабардино-балкарського клубу «Спартак» з Нальчика, адже був її капітаном і допоміг їй вийти в 2005 році в російську Прем’єр-лігу.

Руслан Мостовий
Руслан Мостовий

Повернувшись в Україну, Мостовий, крім «Прикарпаття», виступав за луцьку «Волинь», з якою став переможцем першої ліги-2009/2010, ужгородське «Закарпаття», бурштинський «Енергетик» і «Львів». Кар’єру завершив у 38-річному віці.

Тренерську кар’єру Мостовий почав з аматорських колективів Львівщини, працював з юнаками ФК «Львів», а в сезоні-2016/17 очолив винниківський «Рух», який сходу вивів з Другої ліги у Першу.  І несподівано був відправлений власником клубу Козловським у відставку. Далі тренував стрийську «Скалу», а впродовж останнього року очолював юніорську команду луцької «Волині» (U19). 

Останнім місцем роботи Руслана Мостового був клуб «Прикарпаття» з Івано-Франківська.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром