У Луцьку на дотримання карантину перевірили ресторан, кафе та піцерію

24 Листопада 2021, 19:04
Перевірили заклади харчування 856
Перевірили заклади харчування

У трьох закладах громадського харчування на вулиці Ковельській перевірили дотримання карантинних вимог.

Про це Район.Луцьк повідомили в Управлінні інформаційної та внутрішньої політики Волинської облдержадміністрації.

Представники робочої групи з моніторингу дотримання карантинних вимог у «червоній» зоні 24 листопада перевірили кафе «Скіф», ресторан «MOJO Hall» та піцерію «Antica».

У всіх трьох закладах громадського харчування як працівники, так і відвідувачі мали «зелені» COVID-сертифікати або ж негативні тести на коронавірусну хворобу.

Однак персоналу закладів надали рекомендації щодо належного ведення журналів температурного скринінгу працівників та журналу вологого прибирання з дезінфекційними засобами.

«Такі перевірки проводяться не з каральною метою, а задля того, щоб більш дисциплінувати людей дотримуватися карантинних вимог, – зазначає представниця робочої групи, провідна спеціалістка управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Ольга Нижник. – Разом з тим, такі заходи дозволяють бізнесу працювати у «червоній» зоні, а людям – залишатися соціально активними та відвідувати масові заходи, спортзали, установи культури та заклади громадського харчування».

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром