Працівникам «Електротермометрії» не платять зарплати

08 Листопада 2017, 13:19
1856 Джерело: Конкурент

На початку листопада завершилася чергова інспекційна перевірка щодо невиплати заробітної плати працівникам луцького підприємства «Електротермометрія». Їм заборгували понад 3 мільйони гривень.

Про це редакції ВРД НСТУ повідомив телефоном керівник обласного управління Держпраці Ростислав Стасько.

«Інспектор, яка брала участь у цьому інспекційному відвідуванні, зустрілася з директором цього підприємства. І підтвердився факт наявності заборгованості. За твердженням самого керівника підприємства, якщо є життєві обставини або проблеми матеріального характеру у працівників, то він намагається їм виплатити кошти. 

Підприємство очікує на якісь замовлення, які дадуть можливість виплатити заробітну плату працівникам. У тому числі, і тим, які зараз перебувають за власний рахунок», – прокоментував Ростислав Стасько.

За інформацією Держпраці, ситуацію на «Електротермометрії» мають з’ясувати ще й правоохоронні органи. Йдеться про те, чи має замовлення це підприємство, чи є можливість отримувати замовлення, хто доводить підприємство до банкрутства і чи є якісь інші способи погашення заборгованості із зарплати.

Коментарі
09 Листопада 2017, 00:55
Тут явно давно тягне на ст.219 ККУ - доведення до банкрутства з метою захоплення цілісного майнового корпусу. А це ще й центр Луцька. На гіляку того, хто це робить!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром