Як національні дружини накривали «Золоту підкову» у Луцьку. ВІДЕО

08 Листопада 2017, 08:01
4519

У Луцьку заблокували роботу двох гральних закладів. Зокрема, обидва лото належать до оператора «МСЛ», який є російським.

«Накривали» заклади активісти «Національного корпусу» та «Національних дружин» увечері, 7 листопада.

Лото «Золота підкова» знаходяться на вулиці Лесі Українки, 29 та проспекті Молоді, 5 у Луцьку.

Подібні заходи одночасно відбуваються у більшості обласних центрів України. Їх мета – припинити діяльність лотерейного оператора «МСЛ».

«Головним акціонером цього оператора є компанія «Альфа-груп», що вважається головною тіньовою розрахунковою компанією у фінансових оборудках Кремля.

Гроші, зароблені в Україні, «Альфа-груп» виводить у Росію, де їх використовують, зокрема, для фінансування армії РФ і терористів, які вбивають українців, анексували Крим і окупували частину Донбасу.

Проте, незважаючи на санкції РНБО і на відверту антиукраїнську діяльність, лотерейний оператор «МСЛ.» продовжує працювати в Україні. Тому, щоби припинити цю злочинну діяльність, Національний Корпус закликає патріотів долучитися до акції щодо блокування відділень по всій Україні», – йдеться у повідомленні на офіційній сторінці «Національного корпусу» у Facebook.

Пропонуємо вам переглянути відео із блокування роботи закладу, що на вулиці Лесі Українки.

 

Коментарі
08 Листопада 2017, 11:09
Беспредел
08 Листопада 2017, 11:10
Рошен три роки налоги росії платив і ніяка собака хваоста на це не підняла.
08 Листопада 2017, 11:12
Завтра створю свою групу. Скажу що я патріот і піду в банк і скажу що він російский чи має два відсотки своїх інвесторів з росії........ Цим має займатися поліція а не озброєні групи осіб
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром