Луцькі комунальники митимуть смітники, доріжки і пам'ятники

19 Листопада 2021, 17:52
Комунальники митимуть смітники 736
Комунальники митимуть смітники

КП «Луцькспецкомунтранс» запустило нову клінінгову послугу – тепер комунальники митимуть у Луцьку доріжки, пам'ятники та сміттєві баки.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Працівники підприємства «Луцькспецкомунтранс»  Олег Козак та Василь Шемчук  – єдина комунальна бригада в Україні, що починаючи з серпня, трудиться за новими клінінговими стандартами, коли йдеться про ті місця, куди великогабаритна техніка або не може заїхати, або є ризик руйнації благоустрою. 

Робити Луцьк чистішим комунальникам допомагають 12-ти метровий шланг і п'ять різних насадок на «пістолет», що працює під тиском.

В підмогу чоловікам 800 літрів води та потужний бензиновий генератор у причепі. Застосовують мобільну мийку для сміттєвих баків,  біговоої доріжки на дамбі, бруківки, лав, пам'ятників.

«Працюватиме міні-мийка з квітня по листопад. У холодну пору року Олег та Василь займатимуться іншими справами на підприємстві. Якщо і надалі попит на їхню працю зростатиме, у середині наступного року на «Луцькспецкомунтрансі» з'явиться додатково укомплектована бригада мийників» – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Проєкт волинської бібліотеки увійшов в список найкращих практик молодіжної роботи 2021

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром