Найсмачніші суші: ТОП-5 варіантів від Смакі-Макі

19 Листопада 2021, 10:35
Суші у Луцьку РЕКЛАМА 1569
Суші у Луцьку

Суші у Луцьку стали справжньою знахідкою, адже допомагають ласувати смачними, якісними та корисними стравами, турбуючись про своє здоров’я та фігуру. Серед них варто відзначити кілька найбільш особливих, які сподобаються навіть гурманам.

Найсмачніші страви від шеф-кухаря Смакі-Макі

Які страви з ресторану Смакі-Макі варто скуштувати першими? Ось п’ять із них, повз яких не варто проходити!

Філадельфія з манго

Звісно, рол Філадельфія у будь-якій варіації являє собою одну з найбільш популярних та часто вживаних страв не лише в Україні, а й за її межами. Однак такого ви ще точно не куштували. Для створення цього ролу використовується не тільки смачна червона риба, а й брусочки авокадо. А щоб смак був справді неперевершеним, до ролу додали соус з манго та чилі.

Сирний з вугром

Справжня знахідка для тих, хто по-справжньому обожнює сирні начинки. Адже тепер можна куштувати не лише сир Філадельфія, а й поласувати незвичними морепродуктами. Найкраще з цим завданням впорався річковий вугор, солодкуватість якого дозволила цьому ролу стати найбільш популярним у меню.

Рол з мідіями

Ви ще не куштували цю унікальну новинку? Тоді саме час спробувати! Адже не лише червона рибка або курочка можуть виступати у якості начинки, а ще й пікантні й водночас ніжні креветки. Для цієї страви вони коптяться, а також подаються з кисло-солодким соусом та унагі, що підкреслює пікантність смаку.

Куряча темпура

А як вам ідея куштувати не лише холодні, а й теплі японські закуски? Наприклад, так звану темпуру, що вражає хрустким кляром та незвичними поєднаннями у начинці. Найбільш незвичною є, звісно ж, темпура з курячим філе, що обсмажується, доповнюється салатом айсберг, соусом цезар та майонезом з плавленим сиром.

Карамельний рол

Не лише звичайні роли можуть бути популярними, а й навіть десертні також. Швидше за все ви ніколи не замислювались про те, які вони насправді – солодкі європейські суші. За допомогою Смакі-Макі ви зможете дізнатись відповідь на це питання, особливо, якщо скуштуєте шматочок, наповнений крем-сиром, бананом та топінгом, а також загорнутим у рисовий папір.

Доставка суші та ролів у Луцьку від Смакі-Макі

Ресторан Смакі-Макі – заклад, який дозволяє куштувати оригінальні смаколики у місті Луцьк за демократичну ціну. Для їх створення заклад використовує виключно якісні та свіжі інгредієнти, піклується про дотримання норм приготування японських страв, а також дбає про смакові якості усіх  шматочків.

Для зручності ресторан має власну доставку, що працює не лише у місті Луцьк, а й за його межами. Завдяки цьому замовлення можна отримати протягом 29 хвилин, а у випадку запізнення компанія компенсує час бонусними балами, що можна використати як приємну знижку на наступні страви.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром