Піца, нетворкінг і День студента: як стартував клуб випускників РМВА

18 Листопада 2021, 10:51
РМВА в День студента зібрали всіх випускників та оголосили про РМВА Club Реклама 755
РМВА в День студента зібрали всіх випускників та оголосили про РМВА Club

17 листопада - День студента. Це свято зібралися відзначити випускники РМВА. Це не просто зустріч випускників бізнес-академії РМВА – це старт клубу випускників РМВА Club, який започаткували саме в День студента.

Нагадаємо, що Бізнес Академія Практичного Менеджменту (РМВА) – сучасна школа бізнесу, яка допомагає успішно реалізувати підприємницький потенціал та створити власний бізнес. Також 25 січня стартуватиме нова група МВА з найкращими викладачами-експертами України.

Урочистості відвідала журналістка Бізнес.Район.

«Ви - це наша родина. І сьогодні ми започатковуємо РМВА Club з випускників бізнес-академії. 13 років на ринку бізнес-освіти це 13 випускних груп, 140 випускників: понад 300 людей, які починали вчитися і 140, які дійшли до кінця. Наш меседж - ми робим ваш бізнес результативнішим», - ділиться директорка академії Тетяна Репницька.

Під час зустрічі Віктор Корсак провів лекцію «Формула безсмертної організації або як досягнути «АКМЕ» у бізнесі», в межах якої поговорили про риси і професіоналізм менеджера, роль мистецтва та генетики для людей, геніальність, різні типи інтелекту та професіоналізм організації.

Свої історії успіху і те, як вплинула академія РМВА на їхнє професійне та особисте життя, розповіли випускники,  які наразі працюють у міжнародних компаніях або керують власним бізнесом. До прикладу:

  • Сергій Філіпчук - саме після закінчення РМВА створив мережу спортивного харчування Infit;
  • Микола  Хапалов - зараз успішний менеджер вищої ланки на Модерн Експо.

«Я працювала в школі 10 років психологом. Доля моя в тому, що я в певний етап кардинально змінила сферу діяльності, я стала HR. Коли я почала працювати у VolWestGroup, мені здавалося, що я все знаю і вмію, але зіткнулася з проблемою, що нічого не знаю і не вмію. І я почала вчитися. РМВА була не сходинкою в моєму житті, а транпліном. Я взяла і полетіла», - ділиться Інна Кондратюк.

Про те, як на одному з тренінгів народилася ідея нового видання поділилася керівниця інноваційних проєктів у CID Media Group Наталія Пахайчук.

«Культура обміну досвіду, навчання і спілкування, яку пропагує  бізнес академія дуже важливі. РМВА - мозковий центр VolWestGroup. Без них не було б цього ефекту синергії, якого ми всі хочемо досягнути. Можеш слухати про ритейл, а отримати ідею для редакції. Так відбулося з нами, саме на тренінгу народилася ідея тематичного сайту Бізнес.Район, який зараз успішно функціонує, - розповідає Наталя.

Викладачі та випускники РМВА зі всієї України писали вітання і готовність стати частиною бізнес-спільноти. Бо саме клуб випускників РМВА Club створений для підтримки бізнесу випускників, для нетворкінгу, для формування майданчику стартапів.

 Наступною фішкою випускного стала унікальна екскурсія по Музею сучасного українського мистецтва, яку провів Віктор Корсак

«Не важливо, які це емоції, але суть мистецтва – викликати їх. Кожен експонат у музеї особливий та має свою історію. Тут зібрано багато робіт саме Волинських митців», - розповідає глава ради директорів компанії VolWest Group

По завершенню екскурсії, випускники змагались на турнірі з боулінгу і переможців чекали подарунки від РМВА.

Навчання в РМВА не закінчується із отриманням дипломів МВА!

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром