Продають ікони, які виготовили бійці

12 Січня 2016, 10:46
1864

У рамках міжнародного етнофестивалю «Різдво у Луцьку» лучанам продемонстрували скляні ікони із зображенням Святого Миколая, які виготовили учасники АТО та волонтери.

Рукотворні вироби можна побачити на виставці у мистецькій галереї «ART». Свої картини бійці виконували у рамках арт-терапії під час проходження реабілітації у шпиталі, повідомляє Громадське.Волинь.

Організатори виставки, управління культури Луцької міської ради та волонтери, подбали про святковий настрій на відкритті. Тут колядували луцький та павлоградський народні колективи, а також відбувся майстер-клас із виготовлення солом’яних іграшок.

Волонтерка та співорганізатор виставки Марія Оліферук каже, що метою заходу є привернення уваги до бійців АТО і можливість залучити кошти їм на допомогу.

«Кожен охочий може придбати для себе ікону і таким чином долучитися до благодійної акції «Поділи свято з солдатом». Кошти будуть спрямовані на реабілітацію бійців АТО», – пояснює організатор, начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів.

Гостей виставки частували кутею, цукерками та медовими напоями. Триватиме виставка  до 20 січня.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром