Працівника «Луцькспецкомунтранс» судили за збут наркотиків

16 Листопада 2021, 17:44
Продаж амфетаміну / Фото ілюстративне 839
Продаж амфетаміну / Фото ілюстративне

Ківерцівський районний суд засудив до 6,5 років водія підприємства «Луцькспецкомунтранс» за продаж амфетаміну.

Засідання відбулося 10 листопада. Про це журналістка Район.Ківерці дізналася з вироку суду.

Засуджений Олександр Драницький тричі збував наркотики підставній особі з поліції.

Правоохоронці здійснили першу оперативну закупівлю наркотиків у листопаді 2018 року в місті Ківерці. Після цього 13 грудня 2018 року відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

Згодом підставна особа ще двічі зустрічалася з Олександром Драницьким вже у Луцьку для нової закупки амфетаміном: у лютому та травні 2019 року.

При призначенні виду та міри покарання обвинуваченому, суддя Олександр Костюкевич ураховував ступінь тяжкості вчинених кримінальних правопорушень, які відповідно до статті 12 КК України належать до категорії тяжких злочинів.

Також він ураховував дані про особу обвинуваченого, який раніше не судимий, одружений, офіційно працевлаштований, за місцем проживання характеризується задовільно, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, на обліку у лікарів нарколога та психіатра не перебуває.

Але попри це суддя не знайшов обставин, які б пом'якшували вину.

Чоловік свою вину в інкримінованих йому злочинах не визнав. Він дав суду показання про те, що будь-якого відношення до продажу психотропних, наркотичних речовин він не має, усі вилучені речовини йому не належать, автомобіль, в якому було вилучено вказані речовини, також йому не належить.

Все ж, Ківерцівський районний суд визнав його винним у порушенні одразу визнали винним у порушенні двох статей кримінального кодексу: частини 1 статті 307 (незаконний збут наркотичних засобів) та частини 2 статті 307 (ті самі дії, вчинені повторно).

Суд постановив ув’язнити його на 6,5 років з конфіскацією майна. Вирок можна оскаржити протягом 30 днів з моменту його проголошення.

Читайте також: Жителька Тростянця під виглядом працівниці соціальної служби грабувала пенсіонерів у Ковелі

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024