Чорна п’ятниця у «DREAM TOWN». Вигідні пропозиції від забудовника

15 Листопада 2021, 10:00
«DREAM TOWN» РЕКЛАМА 698
«DREAM TOWN»

Найочікуваніша пора року уже прийшла у «DREAM TOWN»,чорна п’ятниця традиційно косить ціни. 

Переглядайте як вигідно купити нерухомість у новому житловому кварталі.

– 500 гривень на кожному квадратному метрі. Знижка поширюється на квартиру «Симпатія» - це формат євротрійки, площею 72,9 м.кв. Квартира ідеальна для сім’ї: роздільний санвузол, велика кухня для смачних посиденьок з панорамною лоджією, де можна облаштувати релаксові місця. Вітальня, яку можна зонувати на відпочинковий та спальний простір за необхідності, бо квартира і так має простору спальню з гардеробом. 

Також у «DREAM TOWN» можна купити квартиру в кредит від банку уже на етапі будівництва: від 7% річних та терміном погашення до 20 років. Щоб зробити розрахунок розміру кредиту, варто прийти у консультаційний центр «DREAM TOWN» обрати варіант квартири, який найбільше сподобався, дізнатися площу та актуальну ціну за квадратний метр. У консультаційному центрі вам порадять банк, де допоможуть точно розрахувати суму коштів, які необхідно внести та розмір щомісячних платежів.

Підземний паркінг в «DREAM TOWN» вже готовий до заїзду вашої автівки. І, якщо ви не маєте необхідної суми на придбання домівки для свого авто –  ви можете купувати паркомісце на виплат аж на 12 місяців і під 0%.

Наявність підземного паркінгу спрощує ваше життя. Не потрібно щодня турбуватись про наявність вільного місця, щоб припаркуватись. Гарантована безпека вашого авто забезпечить спокійний сон: цілодобова відео охорона, система автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції.

Якщо поряд з авто вам ще потрібно місце для збереження – купуйте гараж. У 5 та 6 будинках будують гаражі площею від від 17,8 м. кв. Гаражі мають зручний заїзд, захисні металеві ролетні ворота, необхідні комунікації та вентиляцію. Купувати також ножна з розтермінуванням на 12 місяців та 0% переплат. Мінімальний перший внесок при цьому може становити 30%, 50% чи 70%.

Паркомісце чи гараж – це така сама нерухомість, як і квартира, тому є вигідним та  надійним збереженням ваших коштів.

Комерційні приміщення «DREAM TOWN» ідеальні для будь-якого бізнесу: офісів, магазинів, салонів краси, ресторанів, кафе, аптек, медичних закладів, студій, майстерень тощо. Є різноманітні площі під ваш бізнес від 38 м. кв. Для простішого старту уже проведені внутрішні ремонті роботи: штукатурка/шпаклівка, напівсуха стяжка, підведення електро та газових мереж. У приміщень красиві фасади та ефектні панорамні вітражі і також зручна система виплат: з розтермінуванням та  0% переплат.

Пропозиції діють до 30 листопада 2021 року.  Щоб отримати більше інформації – телефонуйте тел. 067 448 27 27 та завітайте у консультаційний центр «DREAM TOWN» вул. Привокзальна, 10 А.

dream-town.com.ua

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром