«Луцьктепло» ремонтує тепломережу: за якими адресами вже відновили теплопостачання

13 Листопада 2021, 14:27
Ремонт тепломережі. Фото ілюстративне 620
Ремонт тепломережі. Фото ілюстративне

«Луцьктепло» станом на 12 листопада завершило аварійно-відновлювальні роботи на двох об’єктах, на п’яти роботи продовжаться в понеділок.

Про це йдеться на сайті підприємства.

Зокрема, впродовж дня завершили земляні та зварювальні роботи на вул. Теремнівській, 91, де через витік, що стався на вводі до будинку, було перекрито подачу теплоносія на вул. Теремнівську, 91 і 93. Наразі послугу з постачання теплової енергії відновили.

На розі вул. Цукрової та вул. Корольова, де через витік під дорогою без опалення залишилися будівлі на вул. Корольва, 8, 10, 12, завершили заміну аварійної ділянки подавального трубопроводу, що дозволило відновити послугу для споживачів. Роботи із заміни зворотних трубопроводів продовжаться в понеділок, 15 листопада, а на період виконання робіт опалення тимчасово припинять.

На вул. Грибоєдова завершили підготовчі земляні роботи, що дасть можливість розпочати заміну аварійних трубопроводів з понеділка. На час виконання робіт послугу з постачання теплової енергії для мешканців будинків на вул. Грибоєдова, 3 і 3а тимчасово припинять.

Окрім того, в понеділок, 15 листопада розпочнуться підготовчі роботи на вул. Боженка, де через витік на тепловій мережі без опалення залишаються мешканці будинків на вул. Боженка, 40 і 51. Почати земляні роботи також заплановали поблизу центрального теплового пункту на просп. Соборності, 24. Впродовж дня також замінять аварійні трубопроводи централізованого теплопостачання між будинками на вул. Кравчука, 16 і 18, для яких на час виконання робіт тимчасово припинять надавати послугу.

Читайте такожЗавершили реконструкцію ділянки водогону в районі ЛПЗ

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром