Завершують ремонт та утеплення Підгайцівського ліцею

13 Листопада 2021, 10:35
Підгайцівський ліцей 1464
Підгайцівський ліцей

Капітальний ремонт даху та утеплення одного із корпусів Підгайцівського ліцею йде до завершення. Основна частина робіт щодо заміни даху, утеплення та фарбування фасаду – позаду.

Про це Район.Луцьк повідомила пресслужба Підгайцівської громади.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь розповів, що у цьому році на капітальний ремонт навчального корпусу, де навчаються учні старших класів, витратили майже 7 мільйонів гривень із бюджету громади. І це лише початок, оскільки навчальний заклад добудовували у кілька етапів, тому його зовнішній вигляд не виглядає гармонійно та цілісно.

До кінця року будівельники мають завершити утеплення надземної і підземної частини цоколя триповерхового корпусу школи та облицювати його плитами під «рване каміння»,  зробити гідроізоляцію фундаменту, підмостку, облаштувати пандус та ґанки над входами у будівлю.

За словами заступника, після капремонту товщина стін збільшилась на 16 сантиметрів. Цього має вистачити, аби у корпусі було тепло. Однак аби у навчальному закладі могли економити на опаленні взимку, утеплити та відремонтувати треба й інші  корпуси. Для цього Підгайцівська сільська рада замовила виготовлення проєктно-кошторисної документації на капремонт ще у двох корпусах навчального закладу.

До слова, Підгайцівська гімназія – найбільша сільська школа Волині та Підгайцівської громади, у якій навчається 960 учнів.

Читайте такожЧи близько Далека, чи є ліхтарі на Світлій і як виглядає вулиця без імені: прогулянка Луцьком

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром