Робочий день у міськраді розпочався із колядок

11 Січня 2016, 14:05
2380 Джерело: lutskrada.gov.ua

Працівників міської ради привітали із новорічно-різдвяними святами  священики  і вихованці центру молодіжної і дитячої творчості «Диво».

Священнослужителі Української Православної церкви виконали духовні піснеспіви, у яких прославляли народження Ісуса Христа, та привітали керівників міста і працівників виконавчих органів. Завітали із віншуваннями у міськраду й вихованці центру молодіжної і дитячої творчості «Диво». Вони показали різдвяний вертеп. Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Протоієрей Микола Бондарук висловив вітання міському голові Миколі Романюку, його заступникам, працівникам міської ради та громаді міста від себе та керуючого Волинської Єпархії УПЦ Митрополита Ніфонта.

 Протоієрей Валентин Марчук побажав, аби Бог оберігав усіх нас від різного зла, запанував мир на нашій ненці-Україні, допомагав українським військовим.

«Нехай милосердний Бог дає усім нам здоров'я, щастя, мир і многих та благих літ життя», – додав він.

Заступник міського голови Андрій Киця від усієї громади щиро дякував колядникам за вітання, які наповнили залу позитивною енергетикою і добром.

«Дякую від себе особисто, міського голови Миколи Романюка, колективу міської ради за гарні побажання, чудові колядки. Разом з вами ми робимо хорошу справу – підіймаємо духовність наших людей», – зазначив він.

 Як і годиться господарям, заступник міського голови Андрій Киця віддячив колядникам гостинцями.















 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром